Més concerts de la Blackcelona Explosion! al juny

Lunes 18 Mayo 2015 - 18:00
La Blackcelona Explosion! continúa el juny amb més concerts que mostraran l'efervescent escena de la música negra de Barcelona 

Les Acoustic Soul Sessions amb Emma Youth i Esmeralda Colette, i el concert gratuït a les Basses dels grups Elêctric Gozarela i Motherfunkers, tancaran la Mostra de Música Negra

Després dels concerts al Jamboree Jazz Club amb la Blackcelona Hammond Groove Experience i Leila, i la doble sessió de soul i funk a les dues sales Apolo que van protagonitzar, JizzyFree i Aurora & The Betrayers, la Blackcelona Explosion! continuarà el dissabte 13 de juny amb les Acoustic Soul Sessions del Soda Bar (Carrer de Les Guilleries, 6 – Gràcia), que ens oferiran els companys del segell de Badalona, Mediterrànima. 

El concert del 13 de juny al Soda serà la presentació en societat de la discogràfica Mediterrànima i estarà protagonitzat per cantants d'aquest col·lectiu dedicat en cos i ànima al soul metropolità. Els encarregats de calentar l’ambient amb les seves cançons seran CHEN, Emma Youth, Esmeralda Colette i Xesco Arnal, cantants amb molt de talent que ens oferiran un concert diferent, molt especial en format reduït i a cau d'orella al Soda del barri de Gràcia el dissabte 13 de juny. 

Divendres 19 de juny tancarem la Blackcelona Explosion! amb la tradicional festa gratuïta que cada any fem a l’exterior de l’Espai Jove Les Basses. Els encarregats de posar la música i el ritme a la nit Blackcelona seran els reis del latin-funk & boogaloo barceloní, Elêctric Gozarela, i la jove banda de power-funk, Motherfunkers. Els dj’s Txarnego i Konguito, amb una sessió plena de ritmes llatins i molt de soul, posaran el punt i final a la 5a Mostra de Música Negra de BCN, la Blackcelona Explosion!.

Blackcelona Explosion!

5a Mostra de Música Negra de BCN

Dissabte 13  de juny > 22:30h - Preu: 5€ amb CD Mediterrànima de regal

Soda Bar – Carrer Guilleries, 6 (Gràcia) > “Acoustic Soul Sessions”  

Concert presentació del segell Mediterrànima amb Emma Youth + Esmeralda Colette + CHEN + Xesco Arnal

 

Divendres 19 de juny > 22:30 - Gratuït - 

Espai Jove Les Basses – Carrer Teide 20 <M> Vilapicina

Fi de festa Blackcelona Explosion! – Festes del Turó de La Peira

Elêctric Gozarela (latin-funk & boogaloo) + Motherfunkers (powerfunk) 

After Party amb Dj Txarnego + Dj Konguito (latin-soul-funk-boogaloo)