El Groove torna a la vila de Gràcia

dilluns 14 gener 2019 - 12:00
Blackcelona ​​tornem a Gràcia, per oferir una sèrie de concerts que donaran visibilitat a totes els músiques d'arrel afro-americana, des de funk al soul, passant per la música jamaicana banyada de jazz. Uns concerts que tindan lloc a les dues sales del Grup Almodobar, que de nou a comfiat amb nosaltres per donar vida musical a la Vila de Gràcia.

El mes de març dues cites, el dia 16 i a la mateixa sala, presentació del primer disc de la cantant de neosoul, ANNA THEFISH. Dues setmanas després, el dissabte 30 de març, a la sala arriba la "BCN Jamaican Jazz Explosion!", un concert que ens aproparà a diferents formacions que practiquen aquest estil tan suggerent com a els barcelonins DROP COLLECTIVE, un projecte que explora la fusió de la música jamaicana i el Jazz. Aquest col·lectiu format per músics d’arreu de Catalunya, Aragó i el País Basc, presentarà el seu primer disc, “Stormin” (La Panchita Records, 2018), un treball ple de ritmes ballables i de gran qualitat. Obrirà la nit, la STUDIO 1 OLD STARS, combo format per components dels barcelonins THE OLDIANS, la millor banda de jamaican jazz del sud d'Europa, que en aquest concert tan especial farà un recorregut pels clàssics jamaicans de la factoria STUDIO ONE combinat amb altres clàssics instrumentals del seu repertori.

Un altre de les novetats seran les "Acoustic Soul Sessions", un cicle de petit format i proximitat que tindrà lloc a la sala Almodobar els dissabte 6 d'abril amb MOLLLY VARLET, i EL 4 de maig amb la soul sister de Barcelona, LEILA, que presentarà nou format i noves cançons.