Blackcelona Rovira Experience Vol.07 - Festes de Gràcia

dilluns 17 juny 2019 - 12:00
BLACKCELONA ROVIRA EXPERIENCE VOL. 07 
Dissabte 17 d'agost > Plaça Rovira i Trias 

The Crabtones, Mampön i The Sick Boys protagonistes del macroconcert de música negra a les Festes de Gràcia

Aquest 2019 la BLACKCELONA ROVIRA EXPERIENCE celebra els seu 7è aniversari, una cita obligada pels amants de la música negra a les Festes de Gràcia. Un concert imperdible pels amants del soul, el funk o el rhythm & blues, que en aquesta nova edició es realitzarà durant el dissabte 17 d'agost amb concerts al migdia i a la nit. 

En aquesta nova edició, des de Blackcelona i amb el suport de l'Associació de Veiïns de la Plaça Rovira, apostem per bandes locals de nova generació i amb una qualitat musical extraordinària. El dia de Blackcelona a les Festes de Gràcia començarà al migdia amb un vermut negre i la presència de The Crabtones, que ens oferirà una nova lectura dels clàssics universals de The Beatles i The Rolling Stones però en clau de soul i funk. 

El primer concert nocturn estarà dedicat als sons de l'afrofunk amb Mampön, multiformació que reinterpreta els ritmes de l'afrobeat des d'una perspectiva psicodèlica i clarament connectada amb el funk més contemporani i influenciada pel genial Fela Kuti, la seva màxima inspiració, però també connecten amb grups més contemporanis com els nordamericans The Budos Band. 

The Sick Boys seran els encarregats de posar el punt i final a la gran festa de la música negra de Gràcia. El jove sextet barceloní són uns apassionats del rock'n'roll, el rhythm & blues i el swing, amb un directe explosiu que farà tremolar i ballar la Plaça Rovira i Trias. Sense cap mena de dubte serà un dels grans concerts de les Festes de Gràcia. 

La BLACKCELONA ROVIRA EXPERIENCE s'ha convertit en tot un clàssic i un referent musical gracienc, un mini festival de sons afroamericans que durant tots aquests anys ha vist el directe a grans formacions de música negra com Los Fulanos, The Slingshots, Cardova, Elêctric Gozarela, Wax & Boogie Rhythm Combo, Fundación Tony Manero, Santo Machango, Flamingo Tours o la cantant britànica Shirley Davis acompanyada del grup The Silverbacks, entre d'altres.