BLACKCELONA A LES FESTES DE GRÀCIA

dilluns 11 juny 2018 - 12:30
BLACKCELONA ROVIRA EXPERIENCE 2018
Shirley Davis & The Silverbacks + The Slingshots + Molly Varlet


Dijous 16 d'agost - 23:00h
SHIRLEY DAVIS & THE SILVERBACKS

La festa de la música negra per excel·lència de les Festes de Gràcia, torna amb la presència de la nova diva del soul europeu, Shirley Davis, que acompanyada d’una banda de luxe com The Silverbacks, oferiran un dels concerts més esperats. La cantant britànica presentará per primer cop a la ciutat de Barcelona les cançons del seu segon disc, “Wishes & Wants” (Tucxone Records 2018).
Després de la suspensió l'any passat del seu concert degut als atemptats de la Rambla de Barcelona, Shirley Davis es va comprometre a realitzar l'actuació al 2018 per contentar als seus fans barcelonins.

Divendres17 d'agost - 23:00h
THE SLINGSHOTS + MOLLY VARLET

El present i futur del funk barceloní tancarà la 6a edició de la Blackcelona Rovira Experience amb The Slingshots, una de les millors formacions de música negra del sud d'Europa. "Spread the Mud!", el seu segon disc és un catàleg del millor soul-funk fet a Barcelona.
Obriran la nit Molly Varlet, multifotmació barcelonina de funk, r&b i acid jazz, amb un directe vitamínic que no us deixarà indifirents, sobretot gràcies al carisma i les grans veus de les seves tres cantants.