Blackcelona Explosion! a Les Basses

diumenge 8 juny 2014 - 22:00
Mampön Astrobeat, Mossén Bramit Morera i Els Morts i Shake! posarán la música i la diversió en una nova edició de la Blackcelona Explosion! a Les Basses 

Dissabte 21 de juny a partir de les 22:00 hores, i a les Festes del Turó de la Peira, Blackcelona i l'Espai Jove Les Basses us proposen una nit plena de soul, rock'n'roll i afrobeat. La Plaça Basses de la Peira (molt a prop del <M> de Vilapicina), serà l'espai que acollirà de nou aquest macroconcert amb entrada gratuïta i apte per a tots els públics amb ganes de festa.  

Aquest és el menú musical de la Blackcelona Explosion! a les Basses:
MAMPÖN ASTROBEAT 
Mampön Astrobeat, és una jove banda que reinterpreta lels ritmes de l'afrobeat desde una perspectiva psicodélica y claramente conectada amb el funk más contemporáneo. 

MOSSÉN BRAMIT MORERA I ELS MORTS 
La proposta de Mossén Bramit i Els Morts plantegja històries de por, de llegendes de segles passats, d'assasins i de bruixes. Rock’n’Roll, espant i Edgar Allan Poe. Mossén Bramit Morera i els Morts s’han constituït en la banda de l’horror i del Rock’n’Roll de Garatge fan la seva divisa, que mou igualment a la diversió i a l’espant. 

SHAKE! 
Banda de Soul i Rock'n'Roll de Barcelona, amb músics experimentats que s'han unit per sacsejar la música soul i les seves arrels amb una actitud molt punk.

Mossén Bramit Morera i Els Morts - Negre i pelut

Shake - sweet Soul music - Soul Nakers Antic teatre Barcelona

MAMPÖN Colonial Mentality