BLACKCELONA ASSALTA EL JAMBOREE

Aquest divendres 11 de gener Blackcelona desembarca al mític Club Jamboree de la Plaça Reial de Barcelona amb el bo i millor de la seva collita. Els grups Vermouth Time, Los Fulanos, i The Excitements, seran els protagonistes dels últims concerts de la Blackcelona Explosion! al Jamboree Jazz Club.de la Plaça Reial, durant el dies 11, 12 i 16 de gener, per tancar la Mostra de Música Negra de Barcelona.
Seran tres concerts protagonitzats per tres bandes excepcionals dins del seu estil que tancaran un cicle de concerts que servit per promocionar, dignificar i mostrar a les diferents bandes barcelonines que és mouen dins de l'àmbit de la música negra.
Els concerts començaran el divendres 11 de gener amb el soul-jazz de Vermouth Time, per continuar amb la festa i el boogaloo de Los Fulanos el dissabte 12, i acabarem amb el rhythm&soul de The Excitements el dimecres 16, que retornen a Barcelona per oferir un concert explosiu després d'un any ple de fortes emocions i de girar per mitja Europa..
Podeu comprar les entrades anticipades a: http://www.masimas.com/jamboree

BLACKCELONA