BLACKCELONA AL BLACK MUSIC FESTIVAL!

Blackcelona no atura la seva maquinaria per donar a conéixer el bo i millor de la música negra barcelonina i el mes de març desembarcarem al Black Music Festival de Girona amb uns quants dels nostres grups.
El tret de sortida però el donarà la festa de presentació del Black Music a l'Antiga Fàbrica Damm, on el proper dia 21 de febrer actuaran JizzyFree, Vermouth Time i Cardova, en un concert d'entrada lliure amb invitació. Si voleu aconseguir entrades dobles per aquesta festa d'inici del Black Music Festival, entreu a www.2013.blackmusicfestival.com i us informaran de com aconseguir les invitacions i també podreu consultar tota l'agenda d'actuacions d'un festival imperdible.
Però el mes de març la presentació de Blackcelona al Black Music Festival continuará amb diferents concerts com el del dia 14 de març a la Sala Tourmix de Girona, on a partir de les 23:30 actuaran Hipnotik Orchestra. La mateixa sala acollirà el concert de The Slingshots el dijous 21 de març a les 23:30, mentre que el divendres 29 de març será el torn de la festa Blackcelona a La Mirona de Salt amb The Black Beltones, Elêctric Gozarela i un fi de festa amb els dj's Dani Txarnego i Boogaloo Investigator.
Tota la informació del festival la trobareu a www.2013.blackmusicfestival.com

electric gozarela blackcelona explosion

The Slingshots - "The Sooner"