INNA SOUND FOUNDATION > AlmodoBar BlackStage

Sábado 16 Junio 2018 - 21:30
INNA SOUND FOUNDATION
AlmodoBar BlackStage (c/Grassot 36, Gràcia <M> Verdaguer L4)
Dissabte 16 de juny - 21:30h - 7€

Col·lectiu nascut a Barcelona el 2014 de la mà del veterà artista David Ondo Aka "Maestro" que juntament amb músics del seu entorn formen aquesta gran família musical, Inna Sound Foundation, amb la intenció de fer Roots Reggae, pur i sincer.

L'esperit que uneix aquesta banda és una combinació d'energia arrasadora, germanor, amor i força vital que Inna Sound Foundation entrega religiosament a l'escenari. Compartint el missatge de pau i amor per ajudar a conscienciar i a obrir ments sobre situacions de desigualtat i injustícia. I recordar la veritat sobre la història de la colonització i la creença que l'amor i la pau són l'únic camí.

La seva inspiració prové de fonts molt diverses i els uneix la devoció per el roots reggae. El seus arranjaments poden sonar amb la força del afro-funk i l'afrobeat i les seves melodies tenen arrels africanes amb inspiracions diverses. Com per exemple, els cants ancestrals de cultures com la Susú, on els guerrers cantaven als seus reis per armar-los de valor quan aquests havien de trobar la força per guiar i liderar als seus pobles. També algunes melodies estan inspirades en clàssics riddims jamaicans o amb alguns gestos de complicitat soul.
Video Web: