The Twisted Wheels + Red Rombo > Nit Blackcelona Festes del Turó de la Peira

divendres 14 juny 2019 - 22:30
THE TWISTED WHEELS + RED ROMBO en concert!
NIT BLACKCELONA - FESTES DEL TURÓ DE LA PEIRA
Divendres 14 de juny - 22:30h - Plaça de les Basses de la Peira - Gratuït

7a edició de la NIT BLACKCELONA a les Festes del Turó de la Peira, amb les actuacions de The Twisted Wheels i Red Rombo. Una nit de Northern Soul, Rhythm and Blues i Rock'n'Roll per acomiadar la primavera i donar la benvinguda a l'estiu i totalment gratuït.

22:30 hores > RED ROMBO > Nou projecte de “Lere” Mases, exbaixista de bandes com Flamingo Tours, que ens proposa un viatge musical proper al rhythm & blues i al rock'n'roll d’arrels mes clàssiques. Red Rombo presentarà en directe el seu últim EP “Los Condenados”, i ho faran en un format de trio, juntament amb el seu company l’harmonicista “Little” Jordi i el guitarrista Cesar Canut.

00:30 hores > THE TWISTED WHEELS > Nascuts l'any 2016, The Twisted Wheels no dubten a declarar-se seguidors i militants de l’autèntic Northern Soul. El repertori d’aquesta banda de Barcelona està format per composicions pròpies i versions dels seus herois, com Nolan Porter, Shane Martin i Tommy Hunt, amb els qui han compartit escenari fent de backing band en els seus concerts a Catalunya i a diferents festivals com el Benidorm Soul Festival.

Video Web: