Blackcelona presenta: Akatz "25 anys" > Almo2Bar

dissabte 17 novembre 2018 - 21:30
Blackcelona presenta:
AKATZ "25 ANYS"
Dissabte 17 de novembre - 21:30 h 
8€ Anticipada / 10€ Taquilla
Entrades anticipades a Ticketea
Sala Almo2Bar 
(c/Bruniquer 59 - Plaça Joanic, Gràcia)


Akatz és una mini big band bilbaïna de música jamaicana que porta 25 anys sobre els escenaris, representant amb orgull i dedicació, un dels papers més importants dins de l'escena jamaicana d'Euskal Herria i d'Espanya. Uns anys en què el grup s'ha convertit en una de les bandes referents de l'escena bilbaïna, i sense recórrer a imitacions, el grup ha anat forjant en mil batalles, concerts i gravacions fins crear-se una personalitat musical pròpia.
Aquesta multiformació basca agafa la música de Jamaica com a base per crear un discurs respectuós amb l'arrel, però alhora propi, que ha anat evolucionant amb els anys en què els temes instrumentals i els cantats en basc i en anglès han estat substituïts pel castellà. però no només de ska i reggae viu l'home, també podem trobar sons i ritmes d'estils tan variats com rhythm and blues, soul, jazz, swing, latin, brazil ... 
La banda ha publicat fins el moment quatre discos, dos E.P.s, dos Maxis,  i a realitzat més de cinc-cents concerts a les espatlles girant per EuskalHerria, Espanya, Mèxic, Alemanya i França, i per celebrar el seu 25 aniversari com es mereix, han preparat un repertori amb tots els seus grans èxits que el portarà per Mèxic, Europa i festivals i sales de tot l'Estat. Un tour de "volta i volta "que promet bona música, ball i festa per als amants de la bona música.


Video Web: