BCN Jamaican Jazz Explosion! > Sala Almo2bar

dissabte 30 març 2019 - 21:30
BCN JAMAICAN JAZZ EXPLOSION!
Studio 1 Old Stars (The Oldians) + Drop Collective
Dissabte 30 de març - 21:30 hores > Sala Almo2bar
Entrada: 8€ (Taquilla) 

Blackcelona presenta la “BCN Jamaican Jazz Explosion!”, una festa on la fusió dels ritmes jamaicans com el reggae, ska o el rocksteady amb el jazz, seran els grans protagonistes d'una trobada que comptarà amb lactuacioó de la STUDIO 1 OLD STARS, un combo format per components dels barcelonins THE OLDIANS, la millor banda de Jamaican Jazz del sud d'Europa. Per aquest concert tan especial, els barcelonins faran un recorregut pels clàssics jamaicans de la factoria STUDIO ONE combinat amb altres temes instrumentals del repertori de THE OLDIANS.Ttot un luxe per obrir la "BCN Jamaican Jazz Explosion!".

La festa continuarà amb la nova generació de Barcelona: DROP COLLECTIVE, un projecte que explora la fusió de la música jamaicana i el Jazz. Aquest col·lectiu format per 10 músics d’arreu de Catalunya, Aragó i el País Basc, presentarà el seu primer disc, “Stormin” (La Panchita Records, 2018), un treball ple de ritmes ballables i de gran qualitat. DROP COLLECTIVE van ser la banda escollida per realitzar l’homenatge a Bebo Valdés dins la cerimònia inaugural del 50è Festival de Jazz de Barcelona.

Us esperem el dissabte 30 de març a la sala Almo2bar, on per només 8€ disfrutareu de la gran festa del Jazz Jamaicà de Barcelona!Video Web: